Kommende Offentlige arr:

TOP SEVEN PRESSEMEDDELELSE

TOP SEVEN er Danmarks (måske Europas!!) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser.

Eksklusiv optræden med fornem dinermusik og lækker dansemusik for ethvert publikum der kræver stil, og samtidig ønsker et uforglemmeligt show med farvestrålende underholdning.

TOP SEVEN = 100% PARTYTIME!!!

TOP SEVEN’s repertoire er så righoldigt, at orkesteret magter enhver opgave, om det er sommerfester, halarrangementer, dinér- arrangementer på fashionable hoteller eller congres centre så er TOP SEVEN:
UNDERHOLDNING I ABSOLUT INTERNATIONAL TOPKLASSE

TOP SEVEN begejstrer gang på gang deres publikum med et overflødighedshorn af utallige indslag, sammensat af et flot repertoire, der dækker både bredt og dybt, som får ALLE publikummer i den rette stemning.

Ovenstående er selvfølgeligt nøje afstemt efter publikum og arrangørens ønsker og behov.

I løbet af 2011 kan TOP SEVEN opleves til de store ringriderfester Sønderjylland såvel til verdens største Damefrokost i Sønderborg og Vojens (se Guinness Book og Records).

TOP SEVEN benyttes også til Bierfester, hvor bandets medlemmer klæder sig ud i originalt tyroleroutfit og optræder, som man gør til de store Bierfester i Bayern og alpelandene - se billeder her!

Disse temaarrangementer skal opleves og kan ikke beskrives, men klik på linket for se billeder fra den helt unikke stemning, TOP SEVEN skaber .

TOP SEVEN benyttes ofte til helt store firmaarrangementer, hvor 6-8000 gæster ikke er et særsyn.

TOP SEVEN optræder ofte til store arrangementer i Bella Centret, Radison/SAS Scandinavia Copenhagen, Falkoner Centret, Ålborg Hallerne, Herning Congres Center, Tivoli i København, Herning Congres Center, Messecenter Herning, Idrættes Hus Vejle, Hotel Nyborg Strand, Odense Congres Centrum m.m.

Med TOP SEVEN på scenen, er publikum og arrangørens behov for fleksibilitet og tilpasningsevne dækket 100%.

 

TOP SEVEN har, gennem de sidste 21 år udviklet sig til et enestående partyorkester, som publikum og arrangører har savnet i mange år, nemlig et allroundorkester som forstår at underholder både bredt og dybt.

 

Seneste arrangementer

Pigefrokost Sønderborg