Kommende Offentlige arr:

YO-YO DUO PRESSEMEDDELESE

YO-YO duo er sammensat af to musikere (Thomas Hannibal og Peter Vollstedt) fra Haderslev

YO-YO duo er i Danmark og udlandet kendt for deres kreative musik og ikke mindst smittende humør!
YO-YO duo forstår at underholde/aktivere deres publikum i en sådan grad, at selv det mest intime arrangement forbliver intim, men festligt - og arrangementet, hvor man ønsker euforisk stemning - giver den fuld gas, men som styres på en festlig måde, så arrangementet holdes på rette spor - dette ses ikke ofte af så lille et "orkester".

YO-YO duos hovedformål er, at publikum skal have en 100% TOTAL OPLEVELSE. 

Thomas og Peter forstår, i kraft af deres rutine perfekt at afstemme deres repertoirer efter den stemning, publikum befinder sig i.

YO-YO DUO 

1. KLASSES, INTERNATIONAL OG TOPPROFESSIONEL UNDERHOLDNING

YO-YO duo har gennem de sidste 26 år differentieret sig ved at optræde til arrangementer, hvor euforisk stemning, intens fællessang, forrygende sceneshow og ikke mindst sublim folkelighed når op i uanede højder!

YO-YO duos sceneshow er et kapitel for sig.

Konstant aktiveres publikum med forskellige indslag, og YO-YO duo forstår kunsten at holde ”drivet” - i timevis!

Når YO-YO duo optræder, er der ”ACTION” - HELE TIDEN- alt sammen afstemt efter arrangementets art.

YO-YO duo = 100% PARTYTIME!!!

Ovenstående nød EM-håndboldpigerne i december 2010, da YO-YO duo optrådte til afslutningsfesten i MCH i Herning Congres Center!
De europæiske håndboldnationer lod sig rive med, af den euforiske stemning YO-YO duo skabte, og det er helt sikkert, at hånboldpiger, trænere, massører, fysioterapeuter og delegerede rejste hjem med en KÆMPE oplevelse i bagagen!

YO-YO duo benyttes ofte som "Damefrokostorkester", og har i alle årene optrådt til utallige af disse helt specielle arrangementer, som afvikles mange steder i det Syd- og Sønderjyske område.

YO-YO duo optræder i andre konstellationer sammen med fire andre musikere (Jacob, Michael, Asger og Kaj) hvor de tilsammen danner et super partyorkester ved navn TOP SEVEN.

TOP SEVEN optræder med NON-STOP LIVE MUSIC til de største arrangementer i landet så som f.eks. store firma arrangementer, Sønderborg Ringridning, verdens 2 største damefrokoster i henholdsvis Vojens og Sønderborg + til store firmaarrangementer (eks. SAS Scandinavian Hotel Copenhagen, Herning Congres Center, Messecenter Herning, Idrættens Hus Vejle, Odense Congres Center, Falkoner-og Bella Centret, Ålborg Hallerne m.m.)!

I løbet af sommeren 2013 optræder YO-YO duo til de største sommer-, by-, marked-, havne- og ringriderfester i hele landet.

YO-YO duo er i dag et af Danmarks mest efterspurgte, og optræder gerne for flere tusinde gæster ad gangen.

Arrangører, der booker YO-YO duo første gang, bliver i den grad overbevist om, at YO-YO duo forstår at opbygge og levere en sublim stemning, som gør ethvert arrangement til en folkelig og uforglemmelig oplevelse.

Succes er ikke en selvfølge, derfor vælger de fleste YO-YO duo til deres arrangementer!

Seneste arrangementer

Pigefrokost Sønderborg